Sastanak .NET User Group Bijeljina – predavač: Igor Perić

infoteh slicica

Sastanak .NET User Group Bijeljina – predavač: Igor Perić

Autor: FIT SPU

22.01.2015.

Slobomir P Univerzitet poziva sve zainteresovane da prisustvuju januarskom sastanaku .NET User Group Bijeljina koji će biti održan 29.januara 2015. Godine u 17.30 časova u prostorijama Fakulteta poslovne ekonomije (Slušaonica br. 1).

Predavač na sastanku će biti bivši student Fakulteta za informacione tehnologije Slobomir P Univerziteta Igor Perić.

Igor je dugogodišnji Microsoft Student Partner u Bosni i Hercegovini. Pored brojnih predavanja na regionalnim konferencijama može se pohvaliti i učešćem na 3 svjetska finala takmičenja Microsoft Imagine Cup i 2 internacionalne olimpijade iz programiranja jos u srednjoj školi. Master studije iz oblasti “Computer Vision and Robotics” trenutno završava u inostranstvu kao stipendista Evropske Unije. Kao najskoriji uspjeh izdvaja učešće na evropskom takmičenju iz roborike “euRathlon 2014″ gdje je od ukupno 5 različitih kategorija osvojio 4 prva i 1 drugo mjesto, predstavljajući tim sa univerziteta iz Španije. Igor gaji veliko interesovanje ka biološki inspirisanim algoritmima učenja i nada se da će nakon završetka Master teze u Barseloni nastaviti doktorske studije iz oblasti kognitivne neuronauke.

Predavanje će se sastojati iz dva dijela:
1. Studiranje u inostranstvu: prilike, tehnologija i iskustva
2. Osnovni koncepti vještačke inteligencije sa praktičnim primjerima

Svi zainteresovani se mogu registrovati putem: : http://bit.ly/15uB76c.

Više informacija možete dobiti na linku: http://www.mscommunity.ba/event/osnovni-koncepti-vjestacke-inteligencije-sa-p/1017#.VMDC_keG_Rc