Projekat zapošljavanja studenata i podsticanja preduzetništva u Bosni i Hercegovini i Srbiji

Projekat zapošljavanja studenata i podsticanja preduzetništva u Bosni i Hercegovini i Srbiji

Slobomir-P-Univerztiet-poklanjamo-ti-firmu-690x270

Slobomir P Univerzitet će, uz podršku Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske, od akademske 2014/2015. godine pokrenuti projekat zapošljavanja i podsticanja preduzetništva u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, koji ima za cilj pružanje podrške u finansiranju projekata najboljih studentskih poslovnih ideja i treba da omogući studentima da još u toku studija pokrenu, vode i razvijaju sopstvenu firmu.

Po prvi put se na našim prostorima realizuje jedan ovakav projekat pomoći mladim ljudima tokom studija, koji treba da podstakne razvijanje preduzetničkog duha i njihove želje da sami sebi osmišljavaju i stvaraju radna mjesta.

Slobomir P Univezitet je osmislio pomenuti projekat kako bi svojim studentima omogućio da sami pokrenu poslove u struci, te da primjene i iskoriste znanja stečena na fakultetima.

Nakon sticanja osnovnih znanja, student, uz pomoć mentora, razrađuje poslovnu ideju i nudi je Bordu investitora, uglednih biznismena i prijatelja Slobomir P Univerziteta iz našeg regiona, Evrope i SAD. Uspješne poslovne ideje se finansiraju u potpunosti a broj projekata nije ograničen i zavisiće isključivo od kvaliteta ponuđenih poslovnih ideja.

Projekat zapošljavanja studenata i podsticanja preduzetništva je namjenjen studentima osnovnih studija Slobomir P Univerziteta i u obzir će se uzimati samo greenfield investicije. Sve dodatne informacije možete dobiti svakog radnog dana od 8h do 16h putem telefona 055 231 135 ili putem maila mojafirma@spu.ba

Riješi pitanje zaposlenja i posjeduj svoj vlastiti biznis već kao student Slobmir P Univerziteta!

Podijeli:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail