Predstavnici Slobomir P Univerziteta učestvovali na manifestaciji „U susret proljeću“

u-susret-proljecu-690x270

Predstavnici Slobomir P Univerziteta učestvovali na manifestaciji „U susret proljeću“

Autor: FIT SPU

23.06.2014.

Predstavnici Akademije umjetnosti Slobomir P Univerziteta su u ponedjeljak, 5. maja 2014. godine, učestvovali na manifestaciji „U susret proljeću“, koja se održava od 15. aprila do 16. maja 2014. godine u Brčkom.

Dekan Akademije umjetnosti doc. mr Aleksandra Radosavljević, doc. mr Dario Zombra, asistenti Nikoleta Pavlović i Siniša Pajić su povodom Večeri klasike, romantike i baroka izveli djela Rahmanjinova, Griga, Pulanka, Bramsa, Živanovića i drugih.

Manifestacija „U susret proljeću“ je postala tradicionalna i prepoznatljiva u okruženju. Publici je ponuđen veliki broj sadržaja iz skoro svih vidova kulture i sporta. Kao novina u programu pojavljuje se i projekt “Dani domaćeg filma”, u okviru kojeg će biti prikazano 5 filmova iz BiH i jedan iz Srbije. Manifestacija „U susret proljeću” i ove godine je međunarodna i obilovaće likovnim i muzičkim sadržajima, promocijama knjiga i časopisa, te sportskim takmičenjima.

Kategorija: ,

Komentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>