Praksa u Authority Partners

AP

Praksa u Authority Partners

Autor: FIT SPU

09.04.2015.

Slobomir P Univerzitet poziva studente da se prijave za praksu u kompaniji Authority Partners, koja traje od 18. maja do 7. avgusta 2015. godine.

API Lab studenti na praksi imaju priliku da rade na uzbudljivim, vrhunskim projekatima koristeći najnovije tehnologije u industriji. Ako želite da budete deo ove uspešne priče, sve što treba da uradite je da popunite ovaj upitnik: https://vvv.surveimonkei.com/s/B7K68LT. Jedini uslovi za prijavu su strast za izgradnju kul softvera, interes u bilo kojoj od dole navedenih tehnologija, i poznavanje nekog programskog jezika.

Minimalno trajanje projekta je 12 nedelja. Minimalne obaveze su 20 sati nedeljno.
Polaznici će imati priliku da rade IT startup projekte u realnom okruženju. Takmičenje se odvija timski, i u okviru predviđenih rokova. Napredak takmičara se prati svake dvije sedmice. Najuspješni projekti će se implementirati i pokrenuti u potpunosti.

Takmičari će imati pomoć od API Lab mentora i slobodan pristup svim  tehnologijama koje su potrebne za izradu projekta. Ono što je potrebno da takmičari ponesu sa sobom je: radoznalost, pozitivan stav i nove ideje.
Ovaj program takmičarima pruža vještine koje će im omogućiti da nakon završene prakse nauče kako se razvijaju, testiraju i isporučuju IT proizvodi krajnjem korisniku (kupcu). Osim toga, učesnici programa će raditi sa najnovijim i najaktuelnijim alatima i tehnologijama.

Timovi će se formirati u okviru tri oblasti (tehnologije): Enterprise and Cloud IT, Mobile and Home IT,Social and Internet Scale IT.

Prijave traju do 27. aprila. 2015. godine

Više informacija možete pronaći na linku:

http://www.authoritypartners.com/home/internship-opportunity-at-api-lab/internship/

ili fb stranici: https://www.facebook.com/events/812944262120047/