Poziv studentima za učešće u projektu „Tvoja karijera počinje ovdje“

EY

Poziv studentima za učešće u projektu „Tvoja karijera počinje ovdje“

Autor: FIT SPU

23.01.2015.

Slobomir P Univerzitet u saradnji sa revizorsko-konsultanatskom  kompanijom Ernst & Young d.o.o. Beograd poziva sadašnje i bivše studente našeg univerziteta da se uključe u projekat „Tvoja karijera počinje ovdje“ namijenjen studentima ekonomskih, pravnih, tehničkih, mašinskih, saobraćajnih, matematičkih fakulteta, fakulteta menadžmenta, državnih i privatnih fakulteta u Bosni i Hercegovini.

Program je usmjeren na neformalnu edukaciju talentovanih mladih lidera – kroz niz treninga, radionica i testiranja kandidati će sakupljati bodove, a prvoplasiranim će biti omogućene STIPENDIJE I PRAKSE u EY Sarajevo, uz mogućnost zaposlenja u oktobru 2015. godine.

Svi učesnici (120) će dobiti sertifikat o pohađanom programu potpisan od strane EY, Agencije za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine, Federalnog zavoda za zapošljavanje, Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske i Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikta BiH.

Mogućnost prijave i učešća imaju studenti svih godina studiranja, kao i nezaposleni, visokoobrazovani mladi do 3 godine od diplomiranja. 

Radionice se održavaju u Bijeljini, Banja Luci, Sarajevu, Tuzli i Mostaru.

Način prijavljivanja: CV na engleskom jeziku dostaviti do 15.februara 2015. godine na mail hr.bih@rs.ey.com.

U fazi predselekcije studenti mogu biti pozvani na telefonski intervju. Odabrani studenti dobijaju obavještenje o datumu i mjestu održavanja programa do 28. februara 2015. godine.

Dodatne informacije o programu radionica i treninga možete dobiti na br. telefona: 055 231 135 (zeljka.jakovljevic@spu.ba ) ili 053 209 625 (sanja.mitrovic@spu.ba).

Program treninga možete preuzeti OVDJE.